Over Ons

Ontmoet het team van isaBEL

img

Wat is isaBEL?

In 2010 sloegen de ondernemers Robin Damen en Peter Spijkers de handen ineen. Beiden geloofden ze in de toekomst van online telecommunicatie. In samenwerking met 3CX zijn zij als pioniers hosted telefonie gaan leveren op basis van het 3CX platform, wat op dat moment revolutionair was binnen de markt. Het voordeel ten opzichte van de concurrenten destijds zat voornamelijk in de functionaliteit en in de eenvoud waarmee klanten de aangeboden diensten konden beheren.

Door de jaren heen hebben we deze dienst verder geoptimaliseerd tot de ondernemers in 2018 het roer volledig hebben omgegooid. Samen kwamen ze tot de conclusie dat functionaliteit de eenvoud en kwaliteit voorbij streefden en dat de samenwerking met 3CX niet langer volstond. Virtual Telecom, nu isaBEL, vond het tijd voor een nieuwe stap. Vaste telefonie was al een tijd achterhaald en de besparingen op basis van VOIP werden ook steeds minder interessant.

Op basis daarvan is een nieuw concept ontwikkeld waarbij telefonie het middelpunt vormt van alle dienstverlening. De mobiele telefoon wordt steeds belangrijker en bied toegang tot zo’n beetje alle informatie die een ondernemer nodig heeft. Van de bediening van Smart Office tot het beheren van bedrijfsdata. We vonden het tijd dat ook de vaste telefonie een metamorfose onderging.

In de vorm van isaBEL Vast bieden we sindsdien een zeer uitgebreide telefooncentrale met een eenvoudige en snelle gebruikersmogelijkheden. Met isaBEL Mobiel bieden we een hoogwaardige mobiele dienst tegen zeer scherpe tarieven en met isaBEL Smart maken we het kantoor iedere dag slimmer. isaBEL is klaar voor de toekomst en daarmee zijn onze (toekomstige) klanten dat ook!

img

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader