Over Ons

Ontmoet ons team

Het team

Robin Damen

Technisch directeur

Peter Spijkers

Commercieel directeur

Wat is isaBEL?

isaBEL is een dienst van Virtual Telecom BV. In 2012 sloegen de ondernemers Peter Spijkers (organisatie advies) en Robin Damen (Cloud Provider) de handen in een voor het ontwikkelen van een moderne VoIP telefonie oplossing. Na 5 jaar vonden de heren het tijd worden voor een nieuwe weg, telefonie alleen is achterhaald en past niet langer binnen de visie van de onderneming.

In samenwerking met een aantal huidige klanten is er gewerkt aan een nieuwe dienst waarin vooral de mobiele telefoon meer centraal komt te staan. De traditionele telefooncentrales worden vervangen voor het isaBEL platform waarmee zowel vast als mobiel een enorme stap voorwaarts wordt behaald. Als speerpunten kiezen de heren beschikbaarheid, kwaliteit en functionaliteit. De naam Virtual Telecom dekt daarmee niet meer de lading en wordt vervangen.

isaBEL combineert traditionele telefonie met mobiel. Dankzij deze combinatie worden er nieuwe deuren geopend en is de weg vrij voor het smart office. Bedien verlichting, verwarming, alarmsysteem of cameras met 1 device. isaBEL maakt uw kantoor slimmer en laat telecom voor u werken.

Wilt u graag kennis maken met onze diensten? Kom gerust langs en ervaar de mogelijkheden van isaBEL.