Over Ons

Ontmoet ons team

img

Wat is isaBEL

In 2010 sloegen de ondernemers Robin Damen en Peter Spijkers de handen in een. Samen geloofden ze in de toekomst van online telecommunicatie. In samenwerking met 3CX zijn we als eerste hosted telefonie gaan leveren op basis van het 3CX platform, op dat moment revolutionair. Het voordeel ten opzichte van de concurrenten destijds was voornamelijk de functionaliteit en de eenvoud waarmee klanten de diensten konden beheren.

Door de jaren heen hebben we deze dienst verder geoptimaliseerd tot we in 2018 het roer volledig hebben omgegooid. Samen kwamen we tot de conclusie dat functionaliteit de eenvoud en kwaliteit voorbij streefden en dat de samenwerking met 3CX niet langer volstond in onze visie. Virtual Telecom toen nog vond het tijd voor een nieuwe stap, vaste telefonie is al lang niet sexy meer en de besparingen op basis van VOIP werden ook steeds minder interessant.

Samen hebben we een nieuw concept ontwikkeld waarbij telefonie het middelpunt vormt van alle dienstverlening. De mobiele telefoon wordt steeds belangrijker en bied toegang tot zo’n beetje alle informatie die een ondernemer nodig heeft. Van het Smart Office tot zijn bedrijfsdata. We vonden het tijd dat ook de vaste telefonie een metamorfose onderging. In de vorm van isaBEL Vast bieden we nu een zeer uitgebreide telefooncentrale met een eenvoudige en snelle gebruikersinterface. Met isaBEL Mobiel bieden we een hoogwaardige mobiele dienst tegen zeer scherpe tarieven en met isaBEL Smart maken we het kantoor iedere dag slimmer.

isaBEL is klaar voor de toekomst en daarmee zijn onze klanten dat ook!

img

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader