isaBEL Mobiel

Iedereen binnen uw organisatie overal bereikbaar

img

Zakelijk Mobiel

Naast onze hosted telefonie oplossingen biedt isaBEL ook mobiele abonnementen. Met een flexibele looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar kiest u de abonnementen die passen  bij uw organisatie en de mensen isaBEL kiest voor betrouwbaarheid en biedt daarom alle simkaarten via het netwerk van T-Mobile. Alle abonnementen zijn gebaseerd op tarieven om te bellen binnen Europa.

img
img

Tarieven

U belt al vanaf €13,- per maand op basis van een 2-jarig abonnement. Een data-only abonnement bieden we vanaf €9,- per maand op basis van een 2-jarig abonnement. Een onbeperkte bel- en internet bundel biedt isaBEL Mobiel al vanaf €29,- per maand.

Voor alle mogelijke opties en tarieven neemt u contact met ons op.

Overal bereikbaar met mobiel van isaBEL

De mobiele telefoon vormt vandaag de dag misschien wel het meest belangrijke apparaat ter wereld, zowel zakelijk als privé. Veel ondernemers combineren het gebruik dan ook in één apparaat. isaBEL gelooft dat de mobiele telefoon ook de komende jaren een steeds belangrijkere rol gaat spelen. De beschikbaarheid en de kwaliteit staan hierbij voorop. Binnen de grote hoeveelheid aanbieders heeft isaBEL een keuze gemaakt om te werken met de transparante abonnement structuren van T-Mobile. Vanuit het partnership dat we hebben met T-Mobile bieden wij deze kaarten aan tegen een scherp tarief.

Dankzij de isaBEL Vast en isaBEL Smart oplossingen wordt zowel het zakelijk als het privé gebruik van de mobiele telefoon steeds interessanter. Laat uw zakelijke telefoon overgaan op uw mobiele telefoon of bel uit met het nummer van de zaak. De bereikbaarheid van het bedrijf staat centraal.

Met de isaBEL Smart oplossing bedient u overal en altijd uw smart office, van verwarming tot alarmsysteem. Dankzij de mobiele telefoon diensten heeft u bovendien geen omkijken naar datalimieten of telefoon tikken. Dat is wat wij noemen ondernemen zonder zorgen!

Vraag nu een offerte aan!

img

De voordelen van Mobiel

img
 • icon

  Best geteste
  netwerk

 • icon

  Maandelijks opzegbaar

 • icon

  Data-only abonnementen

 • icon

  Altijd onbeperkt bellen binnen NL

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader