isaBEL Mobiel

Overal bereikbaar

img

Zakelijk Mobiel

Naast onze hosted telefonie oplossingen biedt isaBEL ook mobiele abonnementen. Met een flexibele looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar kiest u het abonnement dat bij u past. isaBEL kiest voor betrouwbaarheid en heeft daarom enkel simkaarten via het netwerk van T-Mobile. Al onze abonnementen zijn gebaseerd op tarieven binnen Europa.

img
img

Tarieven

U belt al vanaf €13,- per maand op basis van een 2-jarig abonnement. Een data-only abonnement heeft u al vanaf €9,- per maand op basis van een 2-jarig abonnement. Een onbeperkte bel en internet bundel heeft u bij isaBEL Mobiel al vanaf €29,- per maand.

Voor alle mogelijke opties en tarieven kunt u hier contact met ons opnemen.

Overal bereikbaar met mobiel van isaBEL

De mobiele telefoon vormt vandaag de dag misschien wel het meest belangrijke apparaat ter wereld, zowel zakelijk als. Veel ondernemers combineren dit dan ook in een apparaat. isaBEL gelooft dat de mobiele telefoon ook de komende jaren een steeds belangrijkere rol gaat spelen. De beschikbaarheid en de kwaliteit staan hierbij voorop. In het oerwoud aan aanbieders heeft isaBEL een keuze gemaakt voor de transparante abonnement structuren van T-Mobile. In een partnership bieden wij deze kaarten aan tegen een scherp tarief.

Dankzij de isaBEL Vast en isaBEL Smart oplossingen wordt zowel het zakelijk als het privé gebruik van uw mobiele telefoon steeds interessanter. Laat uw zakelijke telefoon ook overgaan op uw mobiel of bel uit met het nummer van de zaak. De bereikbaarheid van uw bedrijf staat centraal.

Met isaBEL smart bedient u overal en altijd uw smart office, van verwarming tot alarmsysteem. Dankzij de mobiele telefoon diensten heeft u bovendien geen omkijken naar uw datalimieten of telefoon tikken. Dat is wat wij noemen ondernemen zonder zorgen!

img

De voordelen van Mobiel

img
 • icon

  Best geteste
  netwerk

 • icon

  Maandelijks opzegbaar

 • icon

  Data-only abonnementen

 • icon

  Altijd onbeperkt bellen binnen NL

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader