isaBEL Vast

Dé basis voor elke onderneming. De uitgebreide telefooncentrale is geschikt voor elk type bedrijf van éénmanszaak tot callcenter

img

Cloud Telefonie

Sinds jaren is het voor bedrijven mogelijk om telefonie in de cloud onder te brengen, dit op basis van VoIP. De kwaliteit van deze oplossingen loopt helaas erg uit een. isaBEL heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij gekozen om al onze cloud telefonie diensten te laten draaien binnen onze eigen datacentra op basis van de SSD storage verspreid over 2 geografisch verschillende locaties. Sinds de oprichting van isaBEL zijn wij erin geslaagd diensten tegen een 99,99% uptime aan te bieden.

img
img

Zakelijk VoIP

De kwaliteit van een cloud telefonie dienst is grotendeels afhankelijk van de wijze waarop deze wordt geïmplementeerd, hoewel het bij isaBEL niet langer nodig is een eigen verbinding voor telefonie aan te vragen, kijken wij altijd samen met de klant naar de kwaliteit van de aanwezige verbinding en eventuele alternatieven hiervoor.

Hosted Telefooncentrale

Naast de stabiliteit zijn ook de functionaliteiten van cloud telefonie belangrijk. isaBEL bied een telefooncentrale op basis van Asterisk aan met een eigen interface, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een simpele wachtrij of een volledig callcenter, het cloud telefonie platform van isaBEL biedt een passende oplossing. Bij overgang op onze van de dienstverlening kunt u gratis deelnemen aan een training waarbij we samen met de klant de mogelijkheden op een rij zetten en een passende oplossing voor uw organisatie bepalen.

img

Heldere tarieven, vooraf bekend

Bij isaBEL betaalt u een vooraf helder tarief per telefooncentrale, telefoonnummer en gebruiker.

Met isaBEL belt u vanaf € 43,45¹ (excl. BTW) per maand onbeperkt.

¹Op basis van de isaBELcentrale inclusief 1 telefoonnummer en 1 extensie

img

IsaBEL Vast: Dé basis voor elke onderneming

img
img

Het is tegenwoordig mogelijk voor bedrijven om telefonie in de cloud onder te brengen op basis van VOIP. IsaBEL heeft vanaf het begin kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Zo draaien al onze cloud telefonie diensten binnen onze eigen datacentra op basis van de SSD storage verspreid over twee verschillende locaties. Sinds de oprichting van isaBEL zijn wij erin geslaagd diensten tegen een uptime van 99,99% aan te bieden.

Naast de stabiliteit is ook de functionaliteit van cloud telefonie erg belangrijk. IsaBEL biedt een telefooncentrale op basis van asterisk met een eigen interface waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Of het nu gaat om een simpele wachtrij of een volledig callcenter, wij bieden binnen ons cloud telefonie platform passende oplossingen. Bij aanvang van de dienstverlening kunt u gratis deelnemen aan een training waarbij we samen met u de mogelijkheden op een rij zetten en een passende oplossing voor uw organisatie bepalen.

De kwaliteit van een cloud telefonie dienst is grotendeels afhankelijk van de wijze waarop deze wordt geïmplementeerd, hoewel het bij isaBEL niet langer nodig is een eigen verbinding voor telefonie aan te vragen, kijken wij altijd samen met de klant naar de kwaliteit van de aanwezige verbinding en eventuele alternatieven hiervoor.

Eind 2019 stopt KPN met de levering van haar traditionele ISDN diensten. Zo gaat onder andere het traditionele analoge bellen verdwijnen. Bedrijven hebben dus de noodzaak om een werkbaar alternatief te gaan zoeken. IsaBEL bied klanten de mogelijkheid om tegen een scherp tarief een ISDN alternatief in te zetten. Bovendien bespaart u hiermee als ondernemer al snel 80% indien u van ISDN overstapt op een cloud telefonie oplossing. Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies op maat.

De voordelen van Vaste telefonie

img
 • icon

  Flexible

 • icon

  Onbeperkt bellen

 • icon

  Online dashboard

 • icon

  Koppeling met mobiel

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader