isaBEL beloont haar trouwe klanten met GRATIS SMART oplossing

Wij geven aan 3 van onze bestaande klanten een GRATIS isaBEL SMART oplossing weg!

Ben jij al klaar voor SMART?

Of is het net niet gelukt om alle apparaten te koppelen? Alle apparaten beheren vanuit een App op je smartphone, laptop, tablet of ander apparaat? En hoe is de beveiliging geregeld? Updates en upgrades? Kun je van buitenaf veilig alles beheren, bekijken of aanpassen? Krijg je support waar je wat mee kunt?

Wij zijn klaar voor SMART, u ook?

We lanceren binnenkort ons isaBEL SMART platform. En dat willen we samen met u vieren. Dat doen we dus niet door nieuwe klanten te belonen maar u als bestaande klant.

Daarom geven wij aan 3 van onze trouwe klanten een gratis SMART installatie cadeau.

U krijgt van ons een fysiek platform waarop we bij u thuis of op het bedrijf al uw SMART apparaten koppelen en inzichtelijk maken voor u op een app. Heeft u nog geen SMART apparaten maar wilt u deze wel hebben? Dan kunt u bij ons terecht voor aankoop hiervan.

Waar moet ik aan denken bij SMART?

de nieuwe manierCamera’s, beveiliging, muziek, lampen, energiebeheer, radiatoren, airco’s, deurbellen, vaatwassers, klik-aan-uit systemen, TV’s en ga zo maar door. Elke dag komen er nieuwe SMART apparaten bij. Het probleem is echter dat deze allemaal op een eigen platform draaien met eigen software en vaak slecht beveiligd zijn. Wij nemen alles voor u uit handen. Of het nu voor thuis is (hebben de kinderen de verwarming wel omlaag gezet?) of op kantoor (u bent de laatste die het kantoor verlaat, wilt u alle apparaten uitzetten, alarm erop en verlichting uit?).

Wat geven wij weg?

Aan 3 van onze trouwe klanten geven we een gratis installatie van ons fysieke platform bij u op locatie en koppelen we 3 bestaande of nieuwe apparaten op dit platform. Inclusief updates, upgrades en support. Dit kunt u dan weer met bijvoorbeeld uw smartphone overal bedienen. Wij geven weg:

  • isaBEL platform € 150,-
  • Slimme meter €   50,-
  • Installatie 8 uur € 650,-
  • Support 1e jaar € 100,-
    • Totaal: € 950,- excl. BTW.

Wat vragen we van jou?
De enige tegenprestatie is dat u een review geeft voor op onze website in de vorm van een blog. Meer info of meteen mee loten? Mail uw naam naar: info@isa-bel.com en bekijk de trekkingsuitslag op 17 juli 2020.mobiel met isaBEL logo