Smart

Koppel al uw apparaten met onze slimme oplossing voor uw kantoor!

img

Smart Office

isaBEL gelooft dat de toekomst steeds slimmer wordt. Al onze diensten zijn gebaseerd op eenvoudige oplossingen met een grote flexibiliteit. Sinds 2020 bieden we ook de isaBEL SMART bridge aan in het assortiment. Dankzij deze bridge brengt u eenvoudig al uw smart office apparaten samen in één eenvoudige gebruikersomgeving met bedieningsapp. Laat uw kantoor werken zoals nooit tevoren! isaBEL Smart office is de nieuwste dienst van isaBEL. Door middel van de isaBEL bridge koppelen we eenvoudig een breed scala van smart office domotica producten. isaBEL vormt de sluitsteen en biedt een eenvoudige app om deze apparaten eenvoudig te bedienen en automatiseringsinstellingen op toe te passen.

Interesse? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren in ons Experience Centre in Oisterwijk.

img
img

Verschillende SMART Office diensten;

  1. SMART Bridge; met deze letterlijke ‘brug’ koppelt u alle slimme apparatuur op kantoor in één eenvoudige gebruikersomgeving met bedieningsapp. Hiermee werkt alles op kantoor snel en worden diverse apparaten gemakkelijk bediend. Met een eenmalige aanschaf van de SMART Bridge bent u klaar voor de toekomst.
  2. SMART Bridge + Support; naast de bridge en bedieningsapp biedt isaBEL hier ondersteuning in het gebruik. Maandelijkse gegarandeerde ondersteuning, op basis van uw behoefte. Naast de aanschaf van de Bridge betaalt u een maandelijkse service-fee.
  3. SMART Bridge + all-in Support; naast de bridge en bedieningsapp biedt isaBEL in deze dienst ondersteuning in het gebruik. Maandelijkse gegarandeerde ondersteuning, op basis van uw behoefte en daarbij een 48-uurs service bij eventuele storingen. Naast de aanschaf van de Bridge betaalt u een maandelijkse service-fee.

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader