Smart

Koppel al uw apparaten met smart

img

Smart Office

isaBEL gelooft dat de toekomst steeds slimmer wordt. Al onze diensten zijn gebaseerd op eenvoudig met grote flexibiliteit. Binnenkort voegen wij hier onze isaBEL SMART bridge aan toe, dankzij deze bridge brengt u eenvoudig al uw smart office apparaten samen in één eenvoudige interface. Laat uw kantoor werken zoals nooit tevoren! isaBEL Smart office is de nieuwste dienst van isaBEL. Door middel van de isaBEL bridge koppelen we eenvoudig een breed scala aan smart home of smart office domotica. isaBEL vormt de sluitsteen en biedt een eenvoudige interface om deze apparaten te bedienen en complexe automatiseringsregels op toe te passen.

Interesse? Neem contact met ons op of laat u inspireren in ons Experience Centre in Oisterwijk.

img
img

isaBEL biedt 3 soorten diensten binnen SMART Office;

  1. SMART Bridge; met deze letterlijke ‘brug’ koppelt u alle slimme apparatuur op kantoor in één eenvoudige gebruikersomgeving met bedieningsapp. Hiermee werkt alles op kantoor snel en worden diverse apparaten gemakkelijk bediend. Met een eenmalige aanschaf van de SMART Bridge bent u klaar voor de toekomst.
  2. SMART Bridge + Support; naast de bridge en bedieningsapp biedt isaBEL hier ondersteuning in het gebruik. Maandelijkse gegarandeerde ondersteuning, op basis van uw behoefte.Naast de aanschaf van de Bridge betaalt u een maandelijkse service-fee.
  3. SMART Bridge + all-in Support; naast de bridge en bedieningsapp biedt isaBEL hier ondersteuning in het gebruik. Maandelijkse gegarandeerde ondersteuning, op basis van uw behoefte en daarbij een 48-uurs service bij eventuele storingen. Naast de aanschaf van de Bridge betaalt u een maandelijkse service-fee.
img

Altijd en overal bereikbaar met Mobiel

Onbeperkt bellen met uw bedrijf met Vast

Koppel al uw Smart apparaten met isaBEL

preloader